Заработете до 1,000 УСД / месечно со MYMA OTT на МИМА ОТТ

MYMA OTT Програма за упатување

Со одлични стапки на конверзија, MymaOtt практично се продава себеси. Ние работиме навистина напорно за да ја направиме Мима Отт револуционерна веб-страница за IPTV серверот.

 • Над 8700 канали од светот

 • Над 40000 VOD на различни јазици

 • Повеќе од 87000 среќни клиенти

4 чекори за да станете придружни и да заработите до 1,000 американски долари / месечно

 • Пријавете се добијте & споделете
  го вашиот упатувачки
  линк или купон
 • Повикани луѓе
  кои се придружуваат на
  MymaOtt
 • Ваши упати
  стануваат
  наши клиенти
 • Земете ја вашата
  комисија
  за упатување
1
2
3
4
1
2
3
4

Заработете повеќе со повикување повеќе луѓе

Придружи се на нашиот тим

 • Win-Win решенија
  Платете се за споделување на вашата линк за упатување или купони со вашите пријатели и понудете им попуст на претплатата
 • Неограничени и безнапорни приходи
  Истражете го новиот извор на приход со нашата програма за упатување. Поминете не повеќе од 30 секунди за да започнете да ги повикувате пријателите и да заработите до 1,000 долари / месечно без напор.
 • Посветен тим
  Имаме супер внимателен и посветен придружен тим да ви помогнеме за какво било прашање
 • Детални статистики за заработка
  Управувајте со напредокот во упатувањето со леснотија! Вашата месечна добивка и број на упати се јасно видливи на вашата лична сметка! Добијте детални информации за вашата заработка за неколку секунди.

Ова е начинот на кој треба да го направите тоа

Промовирајте ја Myma OTT кај вашите пријатели
Пишувајте за нас на вашите блогови и статии
Креирај промотивно видео на YouTube
Поставете MYMAOTT лого и транспаренти на вашата интернет страница
Испратете ја вашата повикувачки линк до вашите претплатници на е-пошта
Не користете го вашиот повикувачки линк на страниците за купони и зделки
Не ја рекламирајте MYMAOTT на кој било начин ...
Не менувајте ги нашите логоа или транспаренти
Не користете го вашиот повикувачки линк за свои набавки
Не нуди неофицијални кодови со попуст и купони

По поставувањето на нарачката, проверете ја вашата е-пошта за да добиете упатство за плаќање

X